Innfører Trenerattesten i norsk idrett

Norges idrettsforbund lanserte 1. mars Trenerattesten, som blir et viktig verktøy for alle som har et trenerverv i barne- og ungdomsidretten.

Publisert

(Se informasjon i videoen over)

Målet er at alle trenere i norsk idrett skal ha gjennomført Trenerattesten og at dette skal bidra til å øke trenernes kompetanse, slik at enda flere skal få oppleve idrettsglede.

Trenerattesten er en enkel og digital gjennomgang av de viktigste oppgavene til trenere i norsk idrett. Den tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett. Trenerattesten tar inntil 20 minutter å gjennomføre på mobil eller pc.

Når trenerattesten er fullført registreres treneren i en felles database og legges til den enkeltes idretts-CV. Dette gjør at idrettslagene, særforbundene og Norges idrettsforbund får oversikt over trenere i norsk idrett, det er et pågående arbeid før lansering av en slik løsning. Alle som har fullført Trenerattesten får tilgang til en viktig ressursside for trenere.

Se mer informasjon i videoen øverst i artikkelen og nedenfor.

Les mer på Norges idrettsforbund sine nettsider

Powered by Labrador CMS