Idrett & Anlegg 2/2020 er ute nå

Han markerer pensjonsalderen med å lage sin egen digitale fotobok om 13 års anleggsbygging i Bergen. Rune Titlestad slutter mens Bergen kommune er i rivende utvikling.

Publisert

Rune Titlestad kom til Bergen kommune fra Norges idrettsforbund, der han hadde hatt ansvaret for barne- og ungdomsidrett og idrettsutvikling. Ordningen for nærmiljøanlegg var han med på å utforme. Han var forresten med på å stifte Norsk Fotballtrenerforening, også, med bakgrunn som heltidstrener i Florø og Skeid.

«Idrettsbyen et steg foran», konstaterer han på forsiden av fotoboka han nå har laget. I Idrett & Anlegg 2/2020 finner du Titlestads egne bilder fra de siste 13 årenes anleggsutvikling. I tillegg kan du lese om dette:

Leder:
Unntakstilstand i idretten
«Ikke siden annen verdenskrig tok slutt har uvissheten i norsk idrett vært like stor som nå. nedstengningen av samfunnet som følge av koronaviruset fører til at det akkurat nå er helt umulig å spå om hvordan situasjonen vil være om et halvt, ett eller ti år.»

Advarer mot legionellabomber
Dusjanlegg og svømmehaller som står ubrukt, er tikkende legionellabomber. Vet du hva du må gjøre før du åpner igjen?

Sammen skal de redde liv i idretten
Norges idrettsforbund og Norges Fotballforbund vil trene flest mulig i hjerte- og lungeredning, og gjøre flest mulig hjertestartere tilgjengelige på norske fotballbaner og fleridrettsanlegg.

Din kommune: Austevoll
Fisk, frivillighet og fotballhall
Austevoll nyter godt av stor frivillighet og et sterkt næringsliv som er villig til å bidra til idretten. Fotballhall blir det neste i Norges største kommune uten veiforbindelse til fastlandet.

VM-gull uten anleggsstøtte
De er best i verden, og de legger grunnlaget for VM-suksess på en bane som ikke får en krone i tippemidler eller statsstøtte. – Vi får ikke støtte som nærmiljøanlegg, engang, sier leder Liv Schønhardt Westgård i Rønholt Reball og Paintballklubb.

Fra VM-gull til breddebygg
– Vi bygger for bredde. Det sier Ketil Gjerde i Vind Idrettslag rett etter at klubben har fått en verdensmester.

Mener at de har gummierstatningen
De mener at de sitter med selve erstatningen for gummigranulat. Ifølge konsulentene i Unisport er det ikke bare miljøvennlig, men også godt å spille på.

Utstillingsvingsvinduet
– Et bevis på at vi kan gjøre så mye mer, sier PST-partner Espen Hoff. Han er storfornøyd med Finsland Idrettspark, som han håper at vil inspirere barn og unge til mye aktivitet.

Styrk anleggsfinansieringen!
Når vi spør idrettslagene hva de trenger, er det alltid mange som nevner anlegg. Det skjer veldig mye bra på anleggsfronten i Norge, og jeg har lyst til å begynne med å skryte av alle kommunene som investerer i nye idretts- og nærmiljøanlegg og som drifter både nye og gamle anlegg på en god måte.

Faste sider:
Aktuelt
Nytt fra Bad, park og idrett
Anleggsbørsen
Aktuelt fra Kulturdepartementet

Idrett & Anlegg

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Powered by Labrador CMS