Idrett & Anlegg 4/2020 er ute nå

Hvis Bodø/Glimt kommer til gruppespillet i Europaligaen, kommer det tribune med 3000 seter fordelt på 15 rader, på løpebanen der Ørjan Heldal står. Senere skal den gamle tribunen rives og erstattes.

Publisert

I Idrett og Anlegg 4/2020 kan du lese om følgende:

Korona og manglende treningsmuligheter

LEDER: «På kort sikt kan koronaen gjøre oss syke. Men vi må ikke la kortsiktige koronatiltak ramme det som holder oss friske på lengre sikt: Fysisk aktivitet.»

Faller utenfor koronastøtte

Konsertlyd gir koronastøtte. Tidtagning og vakthold på idrettsarrangementer gjør det ikke. Pål Garder i EQ Timing tror det er en forglemmelse. Nei, sier Kulturdepartementet, dette er bevisst.

Europa-klare for 11 millioner

Bygges skal det uansett. Men om det skulle bli gruppespill i Europaligaen, så skal Aspmyra klare kravene allerede i høst.

Knutepunkt til å lære av

Skattekista slår sammen skole, idrettshall, svømmehall og bibliotek og er belønnet med prisen som årets idrettsanlegg.

Forbildene fra Kongsvinger

En golfbane i verdenstoppen. En aktivitetspark som er forbildeanlegg. Norges første ishall med liten rink ved siden av den store. Det er bare noen av de spennende anleggene som Kongsvinger kan by på.

Nye krav til lyd

Snart kommer det nye krav til lydtekniske installasjoner. – Ny standard er planlagt ferdig i slutten av 2022, forteller prosjektleder Iiris Turunen-Rindel i Standard Norge.

Kritiserer stengte svømmehaller

Varme, fuktig luft og godt renset vann. Alt dette gjør svømmehallen til et tryggere sted enn både kjøpesentre og restauranter, ifølge IAKS, som kritiserer koronastengningen kraftig.

Viktig å få i gang all idrett

«Idrettslagenes aktivitet ble, som mye annet i samfunnet, stengt ned midt i mars. Da korona traff, fikk vi lite tid til refleksjon over hva som skjedde. Det gikk fra full aktivitet til null aktivitet bokstavelig talt over natten. Den ene dagen trening, kompiser og forventninger. Dagen etter ingen trening å gå til, ingen kamper å se frem til – det ble bokstavelig talt mørkt.»
Berit Kjøll, idrettspresident

Faste sider:

  • Aktuelt
  • Nytt fra Bad, park og idrett
  • Anleggsbørsen
  • Aktuelt fra Kulturdepartementet

Idrett & Anlegg

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Powered by Labrador CMS