Si #STOPP til alle former for diskriminering:

Oppfordrer til å kle digitale flater med #STOPP

Alle Norges idrettsforbund (NIF) sine digitale flater er fra og med i dag, 1. desember, kledd med #STOPP-kampanjebannere, for å markere at forbundet sier #STOPP til alle former for diskriminering. NIF oppfordrer alle særforbund, idrettskretser, idrettsråd og idrettslag til å gjøre det samme.

Publisert

#STOPP-bannere i ulike formater er nå tilgjengelige til nedlasting på nettsidene til NIF.

– Norsk Toppfotball har vist vei gjennom sin «STOPP rasismen»-kampanje i toppfotballen. Nå er tiden moden for å ta stafettpinnen videre og iverksette vårt tydelige standpunkt mot alle former for diskriminering i hele idrettsorganisasjonen. Vi håper materiellet bidrar til en massiv mobilisering fra utøvere, trenere, foreldre, idrettslag, idrettsråd, idrettskretser og særforbund, sier idrettspresident Berit Kjøll på NIF sine nettsider.

– Skal vi lykkes med å leve opp til vår visjon, «idrettsglede for alle», må vi ha et langsiktig fokus og jobbe systematisk mot alle former for diskriminering på ulike nivå, hver dag. Da er det holdningsskapende arbeidet som foregår ute i klubber og lag, det aller viktigste. Med #STOPP-konseptet kan vi alle bidra til å markere vårt tydelige standpunkt mot alle former for diskriminering, sier Kjøll.

NIF har også produsert trykt materiell som beachflagg, bannere, rollups, skilt og duker til gulvflater med #STOPP-budskap, som vil lånes ut gratis til alle særforbund.

Her finner du mer informasjon om #STOPP-kampanjen

Powered by Labrador CMS